Kategorier
Arrangement

Gratis Helse-Expo i Vesterålen

Formålet med Helse-Expo er å

  • Bevisstgjøre folk om sin egen helsetilstand
  • Demonstrere enkle og effektive helsenøkler
  • Forfriske kropp og sinn – fysisk, mentalt og åndelig

Helse-Expo tilnærmer seg helsebegrepet ved hjelp av

åtte helsenøkler: vann. sollys, frisk luft, sunn mat, avhold/måtehold, søvn, mosjon og tillit til Gud. Forskning og lang erfaring viser hvor virkningsfulle disse enkle prinsippene er for en bedre helse og økt livsglede. Det handler om å forebygge gjennom alminnelig og jordnær kunnskap, heller enn ekstremisme og tvilsomt dokumenterte metoder.

Sted: Sortland Storsenter 28. juni – 1. juli og 5.-8. juli

 

I tillegg til smaksprøver, hydroterapi og massasje, får deltakerne på Helse-Expo testet følgende: blodtrykk, lungekapasitet, kroppsfett, kolesterol, glukose og kondisjon. Dette vil sammen med et intervju om helsevaner gi grunnlag for å beregne deltakernes egentlige helsealder. Praktiske råd og tips får man av helsepersonell.

Alt er gratis.

Hjertelig velkommen!

Tekst hentet fra arrangørens hjemmeside, Impact Norge, som samarbeider med Norsk Helse- og Avholdsoforbund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *