Sunn og god salat til 3-4 personer:

1 pakke hjertesalat

2 never ruccolasalat

½ pakke sukkererter

60 g soltørka tomat

100 g fetaost i terninger

4 ss pinjekjerner eller valnøtter

en klype havsalt

1 ss balsamicoeddik eller sitronsaft

Skyll salaten og slyng den tørr i en salatslynge. Riv den i passe store biter. Skjær sukkerertene

i to og de soltørka tomatene i strimler. Rist pinjekjernene i tørr stekepanne. Rør om hele

tiden slik at de ikke brenner seg. Bland sammen. Ha i balsamicoeddik, et par klyper havsalt

og noen ss olje fra de soltørka tomatene eller fetaosten.

Oppskrift og bilde: Linn-Helene Stølen

Tagged with →  
Share →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.