Kategorier
Arrangement

Generalforsamling i NHA 9. juni 2013

Norsk Helse- og Avholdsforbund, NHA, innkaller til Landsmøte/Generalforsamling, søndag 9.juni 2013, kl 10:00-12:00, på Tyrifjord Videregående skole, TVS. Invitasjonen går til alle medlemmer i NHA og til alle andre som er interessert i helse- og avholdssaken. 

NHA er Adventistsamfunnets egen helse- og avholdsorganisasjon, som samarbeider med de 27 rusmiddelpolitiske organisasjonene i Norge under paraplyorganisasjonen Actis. NHA engasjerer seg innen felt som rusmiddelbruktobakksbruk, fysisk aktivitet, kosthold/ernæring og de psykososiale utfordringene. NHA var først ute med røykesluttkurs gjennom «5-dagersplanen», og har en lang historie med støtte til matlagingskurs, helseseminar, utstillinger slik som Helse-Expo, og samarbeid med pastorene, skolene, barne- og ungdomsfeltet, Sunnhetsbladet og helseinstitusjonene. I en årrekke har NHA kunnet formidle statlige overføringer til barne- og ungdomsarbeid.

Generalforsamlingen/landsmøtet er en viktig anledning for planer og videreutvikling av NHA. Programmet inneholder rapporter om aktivitet og økonomi, fulgt av styrevalg og aktivitetsplaner. Sistnevnte er nok det viktigste punktet, hvor vi håper på mange gode vyer, innspill, råd og strategier.

Årsmøtetilbud 1: Helsemøte kl. 12:00-13:00 ved Sigve Tonstad, lege og teolog, nylig hjemvendt fra Loma Linda Universitet, hvor han i flere år har undervist i begge fagfelt. Tematittel: Helse, avhold og økologi i bibelsk lys.

Årsmøtetilbud 2: Alle deltakere ved NHA’s årsmøte/generalforsamling er velkommen som NHA’s middagsgjester kl.13:00 i TVS’ utmerkete restaurant.

NB: Påmelding innen mandag 3.juni til: Per de Lange, Tlf 37 03 61 00, 901 83 859. E-post: per.de.lange@adventist.no

Eller bruk vårt kontakskjema.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *