Kategorier
Fra nyhetsbildet

Helsebudskapet som livsforståelse

Last ned foredraget: Helsebudskapet som livsforståelse

Etter generalforsamlingen i Norsk Helse- og Avholdsforbund hadde vi gleden av å lytte til dr. Sigve Tonstad som hadde et spennende foredrag om bl. annet metabolsk sykdom og vegetarisme. Poengene han trakk frem var grunnfestet i basalbiologi og statistikk men ledet frem til kjernen som er omsorg for andre mennesker og dyr. Skremmende tall ble presentert rundt utviklingen av diabetes og hvordan kostholdet i verden bryter oss ned, men dr. Tonsdad ønsket å bringe helsebudskapet opp til noe mer enn noe vi sier og noe mer enn livsstil; livsforståelse. Da tiden ikke rakk til fikk vi aldri høre om betraktninger rundt menneskeverd.

Flere bøker ble anbefalt som vi har inkludert lenker til Amazon i England her:

28 svar til “Helsebudskapet som livsforståelse”

В настоящее время сложно обеспечить перспективы без академической степени – https://diplomex.com/. Получить работу с приличной оплатой труда и комфортными условиями практически невозможно. Многие индивидуумы, обнаружив подходящую вакансии, вынуждены отказаться от нее, лишенные необходимого документа. Однако есть выход: приобрести диплом о высшем образовании, который стоит гораздо дешевле, чем учеба. Особенности заказа диплома о высшем образовании: Если нужно только показать свидетельство друзьям, можно заказать дешевую копию. Но если его нужно будет предъявить при трудоустройстве, необходимо подойти к этому вопросу более серьезно.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *