Kategorier
Fra nyhetsbildet

Fysisk aktivitet i forebygging og behandling

http://www.freedigitalphotos.net/ images/view_photog.php?photogid=5

Regelmessig mosjon har veldig mange helsefordeler og kan faktisk gi deg noen ekstra år å leve. Det styrker hjerte, bein og muskler, og får sving på immunforsvaret. I tillegg forebygger det bl.a. høyt blodtrykk, kreft i tykktarmen og depresjon. Det gir deg også energi, overskudd og økt selvfølelse.

Helsedirektoratet ga i 2009 ut en bok om fysisk aktivitet. Boken er skrevet av norske og svenske fageksperter og oppsummerer effekten av fysisk aktivitet i forebygging og behandling av en rekke sykdommer og tilstander. Den kan lastes ned gratis her, og er en fin ressurs å ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.